Annonse

Vi har ingen garanti for livet! Folk kan bli syke og dø i ung alder. Derfor avlyser jeg nå alle kommende tupperware, Mary Kay, pyramidespill og dumme duppeditt-partyer. Jeg vil heller invitere dere til å lage en bucket-list!

Bucket-list?! Det er vel noe tenker på når vi er 80 – det siste vi vil gjøre før vi dør. Ta den siste reisen før vi havner på gamlehjemmet. Men det kan være for sent.

norske jenter fengslet i dubai

Nyt livet, du kan bli syk

Jeg opplever stadig at folk som er yngre enn meg plutselig er borte. Det kan være sykdom eller annen brå død. «Nyt livet», skrev en venninne til meg nylig, da mannen hennes brått og uventet ble alvorlig syk.

Avlyser kjedelige møter

Det er virkelig noe til ettertanke. Vi har ingen garantier for hva som skjer i morgen. Alle kjedelige sammenkomster som Tupperware-partyer, Mary Kay og invitasjoner til shady pyramidespill-seanser, er herved avlyst. I tillegg bokmøter hvor jeg må lese 678 sider om død og fordervelse! Jeg vil ha det gøy!

Istedet oppfordrer nå jeg alle til å lage sin egen Bucketlist – drømmer som kan oppfylles i nær eller fjernere fremtid. 5 ønsker i full fart

  1. Tatoveringen jeg har tenkt på i årevis, men aldri fått tatt. Når får jeg laget den? Den søte sommerfuglen eller edderkoppen på skulderen? Hvor vondt kan det egentlig gjøre å få uført det og hvorfor er jeg så redd? Jeg kan få laget en denne sommeren, for eksempel i Tyrkia hvor de tilbyr tatoveringer på hvert gatehjørne. Om jeg angrer når jeg er 80: SO WHAT??
  2. Jeg vil danse mer. Jeg har gått på salsakurs i Barcelona, men det er fortsatt mange steder jeg har lyst til bruke danseferdighetene og lære mer. Cuba for eksempel. Det finnes danseturer til Cuba. Det er salsafestivaler mange steder i verden. Bare å hoppe på et fly og dra – det trengs ikke engang en partner. Hvorfor gjør jeg det ikke – snart? Og når kam jeg få prøvd flamenco?
  3. Teatersport. Jeg har alltid drømt om å stå på en scene og være med, ikke bare delta. Det finnes workshops hvor en får prøve seg, det finnes kurs. Hvorfor ikke hoppe ut i det – og når? Da jeg nylig var lærer og sto ved kateteret foran 25 15-åringer  føltes det allerede litt som ekstremsport, så jeg er i gang. Jeg trenger bare å ta et par skritt til.
  4. En reisevenn står på ønskelisten. Jeg treffer stadig hyggelige menn, både yngre og eldre, men noe stopper meg fra å virkelig gå for det. Hva er det jeg er redd for? Å miste friheten som jeg noen ganger har for mye av? Å gå glipp av noe? Å velge feil igjen og ende opp med en dust? Livet er komplisert. Kanskje jeg vil forstå det når jeg blir 80, eller kanskje bare de beste er taken eller at jeg ønsker for mye av en og samme person. Kanskje jeg rett og slett må ha fler. Det er også lov i disse dager. Haha! 😉
  5. Kulturstudier og/eller å loffe rundt i Sør-Amerika et halvt år eller mer. Det frister, altså. Selge huset og flytte! Ta inn leieboere fra India. Livet har så mange valg, og mye virker spennende, men skummelt. For hva om jeg angrer? Ting vennene mine sier nei til og påstår de aldri ville gjort, har jeg allerede vært med på. Men det er fortsatt mye som begrenser meg og som jeg sier nei til og mye jeg ikke har utført. Så hvorfor går jeg ikke for det? Hva er det verste som kan skje? At jeg feiler, og det har jeg overlevd før.

Hva er dine drømmer og ønsker – hva hindrer deg i å gå for dem?! Fortell meg hva du higer etter. Skriv din egen Bucket List i dag.

 

 

Med klem og nei til Tupperware og shady pyramidespill-seanser-hilsen Les også:

Endelig fridag på #vingcamp Kypros: Vi tar den helt ut på skumparty!

What I learnt in Florida: The American Dream does not exist, here are 6 reasons why

Les også: Hjelp, jeg er på språkkurs i Barcelona!

Les også: Jeg koser meg i Dubai; uten dårlig samvittighet!

Les også: Trenger du hjelp til å komme i form, dra på treningsreise!

Les også: Dette er trygt i Mexico

Les også: Slik får du til drømmereisen!