Annonse

Jeg feirer mine 10 mest populære innlegg. Takk til alle som har heiet på meg, lest blogger og kommentert underveis. Jeg er veldig takknemlig for hver og en av dere som bidrar til et mer aktivt nettsted. GRATULERER til meg selv og dere.

1. Sylvi engasjerer: Brevet mitt til Sylvi Listhaug der jeg ba henne om å ta seg en kebab og prøve å få seg noen nye venner, slo best an av samtlige innlegg jeg har hatt. Innlegget er delt 389 ganger. Det er også trykket på Utrop sine nettsider.

Les mitt innlegg Kjære Sylvi Listhaug HER.

2. SEX med 17-åring: Da jeg skrev om Venstres leder Trine Skei Grande og at hun hadde sex med en 17-åring i en åker under et bryllup for 10 år siden, eksploderte det med kommentarer. Akkurat da jeg hadde lagt ut bloggen «Nå må vi slutte å mobbe Trine Skei Grande» sto gutten frem med sin versjon i VG og sa han følte seg uthengt som overgriper. Det gjorde at enda flere engasjerte seg på FB. Innlegget er på kort tid delt 109 ganger

Les mitt innlegg Nå må vi slutte å mobbe Trine Skei Grande HER.

3. Hva om det var din sønn? Etter at gutten sto frem og innrømmet at de hadde hatt sex på utkanten av en åker og at det var frivillig, skrev jeg en ny blogg. Folk utfordret meg og spurte «hva om det var din sønn hun hadde sex med, ville det vært greit?» Dette ga meg inspirasjon til å skrive et blogginnlegg fra en mors synsvinkel. Jeg fikk mye respons på Helsetine sin side på FB også for dette innlegget. 88 delte det i rekordfart – det er ett av mine nyeste innlegg.

Les mitt innlegg: Jeg tilgir Trine, men om det var min sønn hadde jeg hatet det HER.

4. Giske og familien fikk mange likes: Det stormet rundt nestlederen i Arbeiderpartiet Trond Giske og seksuell trakassering av unge jenter. Mye hadde skjedd på fest med mye alkohol, innrømmet Giske og jeg ba ham i et blogginnlegg ta vare på familien og kutte ut drikkingen. Sjelden har jeg fått så mye både negativ og positiv respons. En samfunnsdebattant blokkerte meg på FB og en annen Giske-tilhenger ga Helsetine på FB terningkast 1 i sinne.  Men samtidig fikk jeg mange nye lesere. Innlegget er delt 88 ganger.

Les mitt innlegg Giske: Ta vare på familien og kutt ut drikkingen HER.

5. Sex og shopping trigger interessen: Jeg har venninner som har svart belte i shopping og som går amok under det jeg kalle for Træsj Friday. Fenomenet gjorde meg interessert i hvorfor kvinner er så opptatt av shopping og jeg fant spennende forskning på emnet. Innlegget «Derfor vil kvinner heller shoppe enn å ha sex» er mye likt og 64 har delt innlegget. Les og lær. 🙂

Les mitt innlegg Derfor vil kvinner heller shoppe enn å ha sex HER.

6. Vonde skuldre ga god respons: Mange ville lese om den mystiske og smertefulle skulderlidelsen frozen shoulder. Jeg ble interessert i skulderplager etter at jeg selv hadde frozen shoulder for noen år siden. I 15 måneder kunne jeg ikke trene på Elixia og armen hang rett ned; som om den var brukket. For å holde motet oppe leste jeg alt jeg kom over om sykdommen. Jeg skrev reportasje om lidelsen for Norsk ukeblad og blogget om den. Trøsten var at en av stjernene fra Frustrerte fruer –  Teri Hatcher –  har hatt lidelsen og at også Nytt på Nytt-Knut Nærum ble rammet. Jeg spøkte med at skal jeg ha en lidelse, så må den være famous! Blogginnlegget fakta og myter om frozen shoulder der jeg intervjuet en overlege som er spesialist på sykdommen er populært. 57  har delt innlegget.

Les innlegget Fakta og myter om frozen shoulder her.

7. Jenter kan være jenter verst. Populært er også innlegget mitt «Jeg tar et oppgjør med jenteklubben ugrei» som jeg skrev som et motsvar til MeToo-debatten. Jeg syntes det var på tide å minne om at jenter også kan være ufine mot hverandre og at det i slike sammenhenger ofte er menn som trår støttende til. Vi trenger alle de snille og kloke mennene! I innlegget var jeg også åpen, og satte derfor ekstra stor pris på heia-rop og støttende kommentarer fra andre jenter som kjente seg igjen. Å by på seg selv og være personlig er noe som virker positivt! 55 delte innlegget på kort tid.

Les innlegget Jeg tar et oppgjør med jenteklubben ugrei her.

8. Mitt møte med Mali, Afrika. Dette innlegget har fått god respons og 45 har delt innlegget. Bloggen kom i stand etter at jeg var i Mali med Norwegian, Røde Kors og Bjørn Kjos i fjor vår. Jeg fulgte Bjørn Kjos under besøk på en skole i en landsby og under et gripende sykehusbesøk der vi møtte mødre med syke og underernærte barn. Saken om Bjørn Kjos ble trykket i bladet Her og Nå. Min egen historie på bloggen Helsetine er på topp 10-listen blant mest populære innlegg og er bare min. Turen gjorde et uutslettelig inntrykk.

Les om Mitt møte med Mali, Afrika her.

9. Jeg trakk meg fra politikken. Før jul ifjor trakk jeg meg fra styret i Oppegård arbeiderparti. Jeg har i lang tid vært usikker på vervet fordi det slik jeg opplever det ikke handlet om politikk, men kun om formaliteter og 1. mai-nåler. Da valgte jeg å tre ut og vil heller engasjere meg med flyktninger i Røde Kors hvor jeg føler at jeg får bidratt med noe mer konstruktivt. Jeg har studert PPU og norsk som andrespråk og synes det er morsomt å bidra til av våre  nye landsmenn lærer norsk i hyggelige omgivelser som språkkafé og annet. Jeg hadde ikke drømt om at 54 skulle dele nyheten og at jeg skulle få så mange hyggelige kommentarer. Flere har sagt til meg at de kjenner seg igjen i beskrivelsene av det som kan fortone seg som formålsløse styremøter.

 

Arbeiderpartiet

Jeg delte ut roser for Oppegård AP og fikk hjelp av sønn og svigerdatter. På bildet under koser vi oss med pizza med pepperoni, sønnens favoritt, på Kullebunden spiseri.

Les mitt innlegg Jeg har trukket meg fra styret i Oppegård arbeiderparti her.

10. Folk liker at jeg støttet Giske samboer. Det innlegget flest har uttrykt varme følelser for og som har gitt meg nye lesere – ved siden av sex i åkeren er et mer dempet innlegg der jeg støttet Giskes samboer. Innlegget er lest av 10 000 på kort tid på Helsetines FB-side og mange ga aktiv og positiv respons også på sider av innlegget der jeg delte av mitt private liv.

«Tusen takk for all støtte. Livet er ikke for pingler.»

Les mitt innlegg Giskes samboer: Jeg støtter deg enten du blir eller går HER: 

Jeg ønsker alle lesere av Helsetine et fantastisk år 2018.

Jeg er utrolig takknemlig og glad for hver og en av dere som leser og som bidrar til å gjøre bloggen bedre og til å gi den mer aktivitet.

Følg Helsetine på Facebook og fortsett å bry dere.

Jeg blir kjempeglad for en liten tilbakemelding på bloggen 🙂

Hvilket av mine innlegg har du likt best?

Stor klem.

Statistikken over mest delte og likte innlegg er hentet fra www.buzzsumo.com