Annonse

Lurer du på hvordan du får folk til å lese det du skriver? Analyser fra Google gir nyttige svar. Her er mine 3 blogg-saker som vokser fortest – de 3 sakene med best resultat – og 3 måter folk finner bloggen min Helsetine.no på når de søker på nett. Hvilken sak liker du best, og hvorfor?

Jeg hater analyser, for ofte viser de lavere leserantall enn det jeg håper på! Men det er nyttig å lese Googles rapport om hvilke bloggsaker som scoret høyest i desember.  Det gir meg en pekepinn på hva jeg kan skrive mer og mindre om i det nye året.  I desember 2019 hadde jeg 53,3000 visninger på nett.

Sidene som vokser fortest på helsetine.no

  1. Jul på Gran Canaria med reisetips scoret høyt før jul. Mange ønsket seg nok som meg til Kanariøyene, varmen og Arguineguin. Les Jul på Gran Canaria med reisetips her. 

2. Uventet ble en sak om hvordan jeg fikk nye hull i ørene populær. Flere jenter har mailet meg og spurt om råd da de som meg har revnet øreflippen: «Hva gjør jeg? Hva koster det? Er det vondt?» Her leser du saken: Slik fikk jeg sydd igjen øret og ordnet nye hull i ørene. 

 

  1. Jeg bor 4 kilometer unna nordens største spa The Well og skrev om en badstuopplevelse hvor vi ble pisket. Det er russisk tradisjon og heter banja. Her leser du saken: Jeg ble pisket og likte det. 

Sidene med de beste resultatene på helsetine.no

Her ble jeg virkelig overrasket! Jenter har sendt meg melding på Instagram og spurt hva de gjør når de blir blokkert av Face eller Insta. Det skyldes at jeg skrev blogger om temaet da jeg selv ble utestengt. Disse bloggene vet jeg er populære.

Les om da jeg ble bannet på Insta her.

Les også om da jeg ble bannet på Facebook igjen. 

  1. Men sidene med de beste resultatene er uventet nok en blogg hvor jeg gir 10 morsomme tips om hvordan du kan takke for bursdagshilsener. Denne leser du her: Takk for bursdagshilsener.

 

2. Igjen scorer Jul på Gran Canaria med reisetips høyt.

  1. Bra resultat har også en sak med knep om hvordan du blir en bedre kjæreste. Det er jeg glad for. Jeg brenner for gode samlivssaker. Her brukte jeg boken Kjærlighetens fem språk av Gary Chapman som grunnlag. Jeg fikk boken fra forlaget.
    Les saken her: Lær deg knepene, slik blir du en bedre kjæreste. 

Hvordan folk finner bloggen helsetine.no

  1. Her blir jeg igjen overrasket. Gledelig nok finner folk meg fordi de leter etter informasjon om gode, interaktive quizer – ferdiglagde Kahoot. Jeg bruker selv Kahoot som lærer og de fleste elever elsker det. Kaoot er gøy både til hverdag og fest. Les saken her. Ta en Kahoot!

2. Folk finner også utrolig nok bloggen når de leter etter tips til gode  bursdagshilsener

 

3. og når de søker etter nyheter om TV2 smellvakre stylist, Marianne Jemtegård. Saken om Marianne som fikk egendesignede smykker i kjærlighetsgave, er også på min topp 5-liste over mest leste saker i 2019. Den saken leser du her. 

Les også:Mine best leste saker i 2019:  Hjertesukk fra vikaren, svar til Erna og NAV-Lines nye liv. Dette er mine mest leste saker i 2019

Hvilke av sakene mine liker du best? Hva vil du lese om i 2020?

Klem og Godt nytt år fra Helsetine