Annonse

1.Calima på Gran Canaria tar solen fra mange. Været på Gran Canaria og de heftige sandstormene på Gran Canaria vil mange lese om. Jeg bodde i Puerto Rico i flere måneder i 2022 og opplevde calima/sandstorm flere ganger. Da visste jeg ikke at artikkelen skulle havne på best-lest-toppen. De som vil på charter til Gran Canaria i vinter, vil vite hvordan været er i mars og om de kan unngå sandstorm. I mars kan du som meg oppleve 20-25 grader og calima gir seg ofte i løpet av 5-6 dager. Du kan bli tett og forkjølet under en heftig sandstorm, særlig om du har astma og allergi-plager. De fleste merker kun at solen erstattes med tykk, grå tåke og det er fortsatt varmt.

calima sandstorm gran canaria
calima sandstorm gran canaria

Les alt om calima og tøffe sandstormer på Gran Canaria i denne artikkelen fra Helsetine.

Sandstorm truer ferien på Kanariøyene: På Gran Canaria bekymrer vi oss mer over calima enn korona

Mye lest i 2022 er også reisetips fra Gran Canaria og reisesaker fra Gran Canaria generelt:

Puerto Rico gran canaria vær
Puerto Rico gran canaria vær

Bar Pio pio; en skjult perle på Gran Canaria

Jul på Gran Canaria #reisetips

Anfi Del Mar på Gran Canaria er en av Kanariøyenes vakreste strender

Puerto Mogán; en perle på Gran Canaria

Slik er livet i Puerto Rico, Gran Canaria: Lite kovidstress, fint vær og egen leilighet

Sjømannskirken på Gran Canaria stenger ute nordmenn uten kovidpass

2. Selvlagede Kahoot på norskKahoot- interaktiv quiz – er også en best-lest-artikkel i 2022. Leserne søker etter selvlagede Kahoot og Kahoot login – det er simpelt nok kahoot.it. Jeg jobber med voksenopplæring på norskkurs og ante ikke at mine selvlagede Kahoot skulle bli så populære. For tiden jobber jeg for Folkeuniversitetet og bruker Kahootene til læreverket «God i norsk.» Jeg anbefaler andre lærerne å ikke droppe Kahoot: Elevene blir så takknemlige for litt spillegøy på slutten av timen, og de får opp konkurranseinsinktet. Noen av mine elever pugget grammatikk hjemme etter en dårlig Kahoot for å hevde seg bedre neste gang. Jeg deler av og til ut twist til vinnerne (og taperne). Det er stas. Jeg skal skrive mer om å være norsklærer på norskkurs i 2023.

Les om Kahoot og hvordan du logger inn og lager quiz her.

Prøv interaktiv quiz: Ta en Kahoot!

bursdag bursdagshilsener
Takk for bursdagshilsener!
10 tips: Slik kan du takk for bursdagshilsener
10 tips: Slik kan du takk for bursdagshilsener

3. Takk for bursdagshilsener. Andre vil lese om morsomme bursdagshilsener. Å gratulere med dagen og takke for bursdagshilsener er en enkel sak, skulle man tro. Men folk googler for å få tips til hvordan gratulere og takke for bursdagshilsener litt mer originalt. Da er denne saken stadig populær:

10 tips: Slik kan du takke for bursdagshilsener! 🙂

Tips og ideer til fødselsdag i korona-tider: Takk for alle bursdagshilsener!

Bursdag i Oslo; hvordan feire seg selv; 12 tips til fødselsdagen

naken the Well badetøy
naken the Well badetøy

4. Nakensjokk: Mange er veldig nysgjerrige på nakenhet og å bade naken på nakenspa som  The Well. Jeg er medlem på nakenspaet og gir råd og tips og forteller hemmeligheter. Naken spa-bloggen er en av mine mest søkte i 2022. Dette til tross for at jeg ikke er sponset med en krone av The Well.

Naken på The Well: Kan du bade med tøy? Slik taklet jeg nakensjokket

 

Grønnkålchips – ikke brownies: Jeg har kjøpt den minste bikinien og traver rundt i et tynt pesthemal; tyrkisk klede. Jeg har etterlyst bedre mat og mer komfort i medlemsgarderoben og medlemsloungen etter påtrykk fra andre medlemmer. Å servere boller og kaker holder ikke, jeg vil ha  sunnere, mer spicy og mer spennende snacks.

Hva vil du lese mer om? Du er hjertelig velkommen til å kontakte meg med synspunkter og tips.

Klem fra Helsetine.