Annonse

Å skape tekster med engasjement er det alle ønsker. Hvordan gjør du det? Her er mine 10 mest diskuterte blogger i første halvdel av 2020.

Line slet med NAV – Cathrine ble stigmatisert

Å få en kvinne til å uttale seg som har opplevd urett, gjerne i systemet eller Nav, er populært. Slike blogger liker folk å dele. Da jeg for en tid tilbake fulgte Line som spadde grus for Nav, fikk det enormt engasjement.

Slik gikk det med NAV-Line som måtte spa grus

I år skrev jeg om Me-syke Cathrine:  Hun følte seg stigmatisert av A-magasinet som tråkket på syke og uføre i en omdiskutert artikkel. Det ble det delinger av. Jeg har tidligere intervjuet Cathrine for Kamille om skammen ved å være Naver.

Blogger om coronatiden mest lest

Jeg var på Tenerife da verden stengte og har blogget mye om karantene og coronatid. Bloggen «18 000 barn dør av sult hver dag, vi er mer bekymret for et virus som kan gjøre oss syke i 2 uker,» scoret høyt. At jeg ble jaget fra stranden av coronabestemor, skapte engasjement. En blogg om Fedon Lindberg hvor han sier at 1 av 3 som blir syke av viruset er overvektig, ble mye lest. Dernest kommer bloggene hvor jeg sier min mening om sporingsappen og munnbind mot virus.

Gebyr på NSB – hvordan klage
På tiendeplass har jeg fått opp min nyeste blogg om hvordan kjempe mot NSB når du får gebyr på toget.

Sex og samliv?

Hva vil du lese om neste gang? «Sex og samliv, Hvordan jeg kan få meg dame nå,»  sier en venn. Til ham og andre har jeg en helt fersk blogg der jeg skriver t menn må lære mer om kvinnekroppen. Hva synes du om dette?

Hører gjerne fra deg. 

Her er de 10 sakene som mine lesere likte best i første halvdel av 2020.

1. ME-syke Cathrine stigmatisert av A-magasinet: – Jeg følte meg enda mer utenfor samfunnet og ødelagt.

ME-syke Cathrine stigmatisert av A-magasinet: – Jeg følte meg enda mer utenfor samfunnet og ødelagt.

 

2. 18 000 barn dør av sult hver dag – vi er mer bekymret for et virus som kan gjøre oss syke i 2 uker.

18 000 barn dør av sult hver dag. Vi er mer bekymret for et virus som kan gjøre oss syke i to uker.

3. Jaget fra stranda av coronabestemor: Hold deg unna meg!

Jaget fra stranda av coronabestemor: Hold deg unna meg!

4. Magnor med vårens vakreste design: Presskanne med sus av luksus

Magnor med vårens vakreste design: Presskanne med sus av luksus

 

5. Fedon Lindberg: 1 av 3 som blir syke av coronaviruset er betydelig overvektige.

Fedon Lindberg: 1 av 3 som blir syke av coronaviruset er betydelig overvektige.

 

6. Stemme-skandale i Grand Prix: La Ulrikke få nyte seieren hun er en verdig vinner!

Stemme-skandale i Grand Prix: La Ulrikke få nyte seieren – hun er en verdig vinner!

 

7. Sporings-app mot Corona-smitte? Har dere gått fra vettet!

Sporings-app mot Corona-smitte? Har dere gått fra vettet!

 

8. Sterk strid: Å bruke maske mot Corona-smitte kan gi større sjanse for å få viruset.

Sterk strid: Å bruke maske mot Corona-smitte kan gi større sjanse for å få viruset.

 

9. Venninnene mine nektet å være med: Slik taklet jeg nakensjokket!

Naken på The Well: Kan du bade med tøy? Slik taklet jeg nakensjokket

10. Dag 1 i karantene: Jeg vinterbader og går tur med to meters avstand.

Dag 1 i karantene: Jeg vinterbader og går tur med to meters avstand

Togbloggen leses fortsatt og er satt nederst da den er promotert for øyeblikket.

10. Slik unngår du bot: Gebyr på toget? Det er lov å klage!

Slik unngår du bot: Gebyr på toget? Det er lov å klage!