Annonse

Med null stedsans er Google Maps en uvurderlig hjelp på tur i Norge og utlandet. Google Maps kan også fortelle meg hvor jeg var i 2019: I tillegg til Spania, Tyrkia og Norge, vet Google Maps at jeg også besøkte et nytt land i fjor. Gjett hvilket?

Google Maps vet mye om meg

Det er utrolig hvor mye Google vet om oss!  På G-mail kommer rapporten jeg aldri bestilte eller ventet på: Den er fra en mail-venn jeg ikke visste jeg hadde: Google Maps Timeline. Kartet vedlagt ser litt ensporet ut! Foruten Norge har jeg tilbrakt tiden min i Barcelona, Spania og i Alanya og Side i Tyrkia!  Google Maps vet også hvor lenge jeg var på hvert sted, hvor mange kilometer jeg slet med å finne veien til fots og hvor jeg tok bil. Fascinerende.

Det Google Maps ikke vet om turene, kan du lese her: 

Jul i Barcelona: Hjelp; jeg er alene på julaften; på gay hotel!

Prøv noe nytt i Barcelona: Har du en bucket-list? Jeg testet flamenco!

Min jakt på billig tatovering i Tyrkia: Presset i jakten på ferietatoo: -De ville selge store skrekkfigurer!

Jentetur med trim i Side i Tyrkia:  Trenger du påfyll? Derfor er jentetur bra for helsen

 

Besøkte helt nytt land i fjor

Google Maps har i tillegg oppdaget et helt nytt land jeg besøkte i fjor: Sverige! Og det stemmer at jeg under 2 besøk på Høgskolen i Halden i høst svippet innom Strømstad og Svinesund for å shoppe snacks og polvarer. Turene opphørte fordi jeg fant ut at nettstudiet i spansk grunnfag var for høyteoretisk og kjedelig. Så jeg hoppet av. Godt at ikke Google Maps ser alt. 😉 

Forteller ikke om fest på Kolben 

Ellers forteller Google Maps mye om Kolbotn – stedet der jeg bor, og om kommunen jeg bor i, Oppegård, som ved nyttår endret navn til Nordre Follo.  Men Google vet ikke at jeg brukte mye av tiden min på Kolbotn i 2019 som lærervikar. Da jeg ble kastet inn som norsklærer på 9. trinn måtte jeg bare skrive om det.: Denne bloggen er min mest populære i fjor.

Hjertesukk fra vikaren, svar til Erna og NAV-Lines nye liv. Dette er mine mest leste saker i 2019

Google vet heller ikke at jeg var stamgjest på Kolbotns Karjolen, Norges første diskotek, og at jeg i 2019 var på reunionsfest for Karjolen i Kolben. Hvordan jeg pyntet meg til 80-tallsfesten i Kolben leser du her. 

Skrev om valgbråk i Nordre Follo

Google har heller ikke fått med seg at jeg var listekandidat for Ap i Nordre Follo, og at jeg skrev om kaoset som oppsto etter valget! De to bloggene jeg skrev om valgbråket havnet i Lokalavisen Oppegård og Østlandets blad. Det var spennende nytt for mange.

Les om valgbråket i Nordre Follo herJeg delte ut roser for AP; like etter kom sjokkbeskjeden

Enkelte AP-kolleger var rasende over at jeg skrev om bråket. Da fulgte jeg opp med denne bloggen: 

Derfor blogget jeg om sjokkbeskjeden; Det gjør vondt når verdier trues

Oslo og Hvervenbukta

Google Maps viser byen jeg er nærmest; Oslo. Den kunne også vist Hvervenbukta, mitt yndlingssted for tur året rundt. Bloggen om mitt elskede Hvervenbukta leser du her.

Nye farvann i 2020

Hva vil jeg oppleve i 2020? Skal jeg tillate Google Maps-kartet å kun vise tre små prikker på verdenskartet  i år også? Nei, jeg må ut å oppleve nye farvann!

Gran Canaria om vinteren er en sikker vinner

Gran Canaria er en sikker vinner blant solhungrige nordmenn vinterstid:

Jeg har feiret jul på Gran Canaria, på Sunving i Arguineguin. Les om jul på Gran Canaria her.

Jeg har også kombinert Gran Canaria med trim på Sunprime i Playa del Ingles. Les om treningsreiser på Gran Canaria og andre steder her. 

Vinterferie på Tenerife

I år går vinterferien til en av de største Kanariøyene – Tenerife – og jeg gleder meg! Jeg har kun besøkt Tenerife en gang – reportasjetur for å intervjue krigshelten Jan Baalsrud. Nå gleder jeg meg til at Google skal logge mine nye spor på Tenerife i mars. 

Lenger har jeg ikke kommet i planleggingen. Hva er dine reisetips og ønskemål for 2020?

Legg gjerne igjen en liten kommentar på min blogg.

ps, Ser du meg ute og jeg nistirrer på mobilen er det trolig bare fordi jeg, en blogger totalt uten stedsans, prøver å finne veien med Google Maps. 

Hilsen fra HelseTine

Les også: Dette liker leserne: Hvordan bli en bedre kjæreste, reisetips fra Granca og Kahoot!

Stedene du besøkte i 2019
2

land/​regioner

18

byer

43

steder

1 nytt
17 nye
43 nye