Annonse

Da Alanyaposten kåret meg til Norges mest autentiske helseblogger, ble jeg overrasket og glad! Tusen millioner takk! Jeg har vært mye i Tyrkia, og skriver fra hjertet. I dag har jeg 9000 følgere på Facebook. I slutten av 2019 hadde jeg over 53000 visninger på nett.

Skriver fra hjertet i Tyrkia

Å blogge kan noen ganger føles som en evig jobb etter å bli lest og sett. Heldigvis elsker jeg å skrive og blogger også fordi jeg synes det er givende og gøy. Jeg har vært mye i Tyrkia og skriver fra hjertet.  Jeg deltar selv – det være seg på zumbatur med jentene eller når det gjelder å utforske tatoveringer og tyrkisk hamam.

«Derfor ekstra stas å få utnevnelsen Norges mest autentiske helseblogger.»

Mer ekte enn Sophie Elise 

Journalisten i Alanyaposten hadde fått med seg at Sophie Elise var på sponset tur til Tyrkia for noen år siden – men mente at jeg virker mer ekte: Det er ekstra morsomt da!

«Jeg er levende får jeg høre, og er nok ikke så tilstivnet som endel andre nordmenn. Og så har jeg ikke en fake rumpe som Sophie Elise! Her er det meste naturlig,» svarte jeg journalisten – men ilte til med å si at jeg er imponert over Sophie Elise som forretningskvinne.  Hun er rågod på å tjene penger på blogg.

Les hele intervjuet om meg i Alanyaposten her. 

Faktisk rakk reportasjen frem til 3500 i løpet av få timer! Det er rekordbra både for Helsetine og Alanyaposten! 

Danset zumba på stranden i Tyrkia

Selv begynte jeg å reise til Tyrkia nærmest som en tilfeldighet. Unni, som har loset aleneforeldre til Hellas i en evighet, arrangerte høstferie i Alanya og poden og jeg heiv oss på. Senere tipset en venninne meg om zumbatur med jenter til Kemer: Det var helt fantastisk og jeg deltok 3 ganger.

Les om danseferie i Kemer her, arrangert av Tyrkiareiser.

Skal vi danse; i Kemer?

Kom deg opp av sofaen!

Zumbalover

Noe må være privat

Alanyposten har googlet seg frem til over et titalls artikler fra Tyrkia, og det stemmer nok: Etter Kemer-basillen, dro jeg tilbake til Alanya. Jeg har mange historier fra feriene mine her. Jeg har blitt fridd til flere ganger, hatt med en kjæreste som ble sjalu og opplevd mye av den tyrkiske kulturen. Noe må være hemmelig og privat – resten havner på bloggen. Jeg har reist med Ving, og også reist med Norwegian og funnet transfer og rimelige hoteller på egen hånd.

Blogger med sterk tilknytning til Tyrkia

Her er noen av de titalls sakene som Alanyaposten har merket seg:

Jeg drømte om å ta tatovering i Alanya, og ifjor høst ble det endelig virkelighet:

Presset i jakten på ferietatoo: -De ville selge store skrekkfigurer!

Jeg elsker hamam og tyrkisk bad – et must for alle slitne kvinner som trenger å lade batteriene:

Tyrkisk bad: Jeg har aldri følt meg så avslappet og renset for stress

Jeg reiser ofte alene. På en tur til Alanya snakket jeg med flere andre kvinner som også reiser på egen hånd til det populære reisemålet. På grunnlag av dette laget jeg tips til aleneferien:

9 gode tips: Vær forsiktig når du reiser alene på ferie fordi…

En stund var det uro i Tyrkia. Jeg dro allikevel, en gang med kjæreste, andre ganger med venninner. Jeg snakket med lokale og brukte historiene deres på min blogg.

Er det trygt å reise til Tyrkia?

Tyrkia etter at det smalt i Istanbul: Ikke la terroren vinne!

Jeg lærte nytelsen ved å hoppe av charterpakken og bli igjen i Tyrkia noen dager: Det var ikke så dyrt som jeg trodde!

Lyst til å bli igjen? Slik forlenger du ferien til rimelig pris

Sylvi Listhaug snakket om faren for bønnerop i norske moskeer. Da laget jeg denne humor-saken – som ble mye likt og delt: Bønnerop i Tyrkia er forøvrig bare morsomt, litt eksotisk. Når du reiser, må du ta andre kulturer og skikker med godt humør, være åpen og ikke bli så fort sur!

Shoutout! Jeg hørte bønnerop, og kom ikke til skade!

Å reise alene og ha besøk på rommet, er ikke enkelt verken i Spania eller Tyrkia. Da en hotellgjest raste, laget jeg sak på det:

Rasende hotellgjest i Tyrkia: Jeg får ikke ha besøk på rommet!

En stund skrev avisene mye om skjønnhetsoperasjoner i Tyrkia, og jeg raste: Vær happy med den rumpa du har, skrev jeg i bloggen under:

Skjønnhetsoperasjoner: Vær happy med den rumpa du har!

En email fra google maps, førte til enda en ny artikkel på bloggen:

Spania, Tyrkia og Norge: Google Maps hjalp meg å finne veien i 2019

I fjor var jeg også innom Side for å delta på jentetur:

Trenger du påfyll? Derfor er jentetur bra for helsen

I år har jeg lyst til å ta en tur til Alanya i mai for å feire bursdag og treffe venninner. Da vil jeg gjerne skrive om fine ting å gjøre i Alanya på denne årstiden. Tips meg gjerne! 🙂 

Klem fra Helsetine – Norges mest autentiske helseblogger.

Foto: Min yndlingsfotograf og venn. Kontakt ham for gode bilder på Kleopatrastranden:  Rıdvan Sağlamer.