Annonse

Tid for å drømme seg bort: På sidebordet på cafeen fantaserer gutta om golftur på Tenerife. En snakker om en uforglemmelig tur til London. En annen drømmer om å sette seg i bobilen å dra på tur nedover i Europa. Hvor vil du reise når alt dette er over?

Her deler jeg mine beste reiseblogger fra Spania, Mexico, Tyrkia, Hellas, Dubai, Miami, Kypros og Provence i Frankrike.

Hva vil du etter krisen? Hva vil du når coronakrisen er over? Hvor vil du reise? Hvilke ferieminner husker du best? Se på bilder, drøm deg bort og nyt! Her får du litt reiseinspirasjon fra meg:

1. Mexico var en fjern drøm for meg. Jeg så andres reisebilder fra Mexico på Facebook og ble misunnelig. Men plutselig ble det virkelighet for meg også. Jeg hadde ingen å reise med, men meldte meg på gruppetur med Carpe Diem til Playa del Carmen. Det beste reiseminnet herfra må være båtturen ut til kvinneøya; Isla Mujeres. Vi fikk gratis drinker ombord, de spilte latino-musikk og de kjekke båtgutta danset med oss. Vi koste oss mye på flotte strender, spiste guacamole og taco fra morgen til kveld  og drakk Mojito. Les om reisen her:

Reisetips i Sør-Amerika: Dette er trygt i Mexico

2. Hellas er nordmenns feriefavoritt nummer 1. Slik vil det sikkert også være etter corona-krisen! Å nyte en god gresk salat eller en moussaka på yndlingsstedet i Hellas går aldri av moten. Selv har jeg lang erfaring fra Parga, en liten, romantisk øy på fastlandet der fiskerne fortsatt vandrer rundt i havnen. Her havnet jeg fordi det ble arrangert turer hit for single foreldre: Barna stortrivdes og vi reiste år etter år. Hva er din Hellas-favoritt: Les mer om Parga her:

#Romantiske Parga #Reiseliv

3. Tyrkia er tilbake som feriefavoritt: Rett før coronakrisen slo til, ble jeg kåret til Norges mest autentiske blogger av Alanyaposten. Det var uventet og veldig stas. Jeg stortrives i Antalya av følgende grunn: De er gjestfrie og vet ikke det beste de skal gjøre for deg.  Det er god stemning. Du får mye for pengene. Tyrkia har et fantastisk kjøkken og det bugner av friske frukter og grønnsaker. Du kan lære tyrkisk dans på hotellet eller gå ut på byen i Alanya og virkelig føle at du lever. De har fantastiske strender. Les noen av mine mange Tyrkia-blogger her:

Trenger du påfyll? Derfor er jentetur bra for helsen

Er det trygt å reise til Tyrkia?

Kom deg opp av sofaen!

Shoutout! Jeg hørte bønnerop, og kom ikke til skade! (ironi; jeg elsker Tyrkia. Litt bønnerop er bare eksotisk.)

4. Spania blir adri feil. Jeg var selv på treningstur på Tenerife da Norge gikk i lockdown og skulle lært spansk i Las Palmas i påsken. I stedet ble det karantene og bloggskriving hos Baker Nordby; et av få steder som holder åpent. Nå lengter jeg tilbake. Til Barcelona, hvor jeg var en måned på spanskkurs.  Jeg nøt den fantastiske bystranden, lærte flamenco, var med på morsomme møter med InterNations , traff spennende mennesker og danset salsa og bachata på klubber som tilbød gratis workshops. Mulighetene kommer snart tilbake: Hva vil du aller helst gjøre da? Gran Canaria har forresten perfekt klima om sommeren,  om du vil dit og kan.

Les noen av mine Spania-blogger her:

Jul på Gran Canaria #reisetips

Hjelp, jeg er på språkkurs i Barcelona!

Det du må vite om Barcelona!

Reiseblogg: 17 dager i Barcelona , 17 gode tips

Hvordan bo billig i Spania!

Gøy trim på nyåret? 10 grunner til å elske salsa

Har du en bucket-list? Jeg testet flamenco!

Tenerife:

Jeg er forbanna så det holder: Vi havnet midt i Corona-marerittet og blir mobbet for det!

 

5. Dubai er et fjernt minne nå. Kommer du eller jeg tilbake dit noen gang? Ja, dette går over. Er du nysgjerrig på Dubai så les mine reiseblogger fra Emiratene her. Jeg har vært på treningstur med Kari Jaquesson, vært på sex- og singelliv-tur med venninner og feiret jul her med sønnen. Hva har du lyst til?

Det beste å gjøre i Dubai Best things to do in Dubai

Jeg koser meg i Dubai, uten dårlig samvittighet!

Alt er lov i Dubai; bare ikke hasj

Trenger du hjelp til å komme i form, dra på treningsreise!

6. Frankrike er mange nordmenn glad i. Jeg har mye uopplevd her. Men for noen år siden ble jeg invitert på pressetur til Provence. Det ble mye opplevelse på tre fullpakkede dager. Hva liker du med Frankrike? Les min reiseblogg her.

Reisetips fra rundtur i PROVENCE

Da holdt jeg på å glemme Kypros! Der var jeg på treningsreise med Ving for et par år siden. Jeg håper virkelig Ving og treningsreisene overlever corona-krisen. Jeg har mange fotte reiseminner med Thomas Cook og Ving. Les reiseopplevelsen fra Kypros under.

7. Endelig fridag på #vingcamp Kypros: Vi tar den helt ut på skumparty!

8  Du drømmer kanskje også om Florida og Miami South Beach? Her dro jeg på lykke og fromme påsken for to år siden. Jeg hadde planlagt altså: Billig flight med Norwegian til Fort Lauderdale, opphold på billige hostels, språkkurs for å lære engelsk og spansk. Les om turen her.

What I learnt in Florida: The American Dream does not exist, here are 6 reasons why

How I survived sleeping in a bunkbed in a small room with 5 guys for a week

Drømmer er gratis. Hva er din drøm? Skriv en bucket list.:) 

Les også: 

Bucket list: Dropp tupperware og Mary Kay  skriv en Bucket List!

Båtliv:  Ship Ohoi – jeg er på ABBA-cruise med Stena Line!

Bilferie: 12 reisebloggere gir råd: Slik får du en vellykket bilferie

Sverige: 10 ting å gjøre i Sverige – Värmland

Tips til deg som reiser alene: 9 gode tips: Vær forsiktig når du reiser alene på ferie fordi…